SRS obeležio slavu Sveta Tri jerarha

Srpska radikalna stranka obeležila je slavu Sveta Tri jerarha u stranačkim prostorijama u Zemunu. Među zvanicama su bili predstavnici kineske i ruske ambasade i ambasador Azerbejdžana Eldar Hasanov.

"Kum slave" Milovan Bojić rekao je da radikali Sveta Tri jerarha obeležavaju "zbog načina i puta na koji su se pristalice Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog učvrstili u veri i nisu se međusobno diskriminisali".

"Danas proslavljamo slavu u predvečerje predsedničkih izbora. Nastupamo sa najobrazovanijim i najboljim kandidatom", rekao je Bojić i dodao da je predsednik SRS-a Vojislav Šešelj u Haškom tribunalu "obezbedio trajno mesto u srpskoj istoriji".

On je dodao da je Šešelj u Hagu sačuvao čast i da se ona ne može oduzeti već izgubiti, a da će čast izgubiti i oni koji Šešelju ne pruže podršku na predsedničkim izborima.

Bojić je dodao da prilika ne predsedničkim izborima ne sme da bude propuštena i da SRS želi da mlada Srbija izađe na izbore.

On je dodao da će u Srbiji kojom predsedava Vojislav Šešelj biti mesta za mlade, koji će imati razloga da ostanu u zemlji i da će se boriti protiv kriminala i korupcije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво