Vulin: Vučić uradio na pomirenju u regionu više nego iko

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da je Aleksandar Vučić na pomirenju naroda bivše SFRJ uradio više nego i jedan političar. Ramuš Haradinaj je na slobodi ne zato što je nevin, već zato što su svi svedoci u njegovom slučaju pobijeni, rekao je Vulin.

"Znam da to predstavnici Albanaca ne umeju da poštuju, ali biće veliki poraz same ideje pomirenja ako to ne bude umela da poštuje ni međunarodna zajednica i ako ubica Haradinaj ostane na slobodi", rekao je Aleksandar Vulin.

Prema njegovim rečima, Ramuš Haradinaj je na slobodi ne zato što je nevin, već zato što su svi svedoci u njegovom slučaju pobijeni.

"Činjenica da Haradinaj preti je dokaz da oni koji su nas bombardovali i koji su stvorili OVK ne smatraju da za srpske žrtve treba da postoje ni saučešće, ni pravda. Kada su ubice slobodne, pravda je zatvorena", rekao je Vulin.

Kako je dodao, odnos prema Haradinaju je odnos prema srpskim žrtvama, ali i državi Srbiji.

Lider bivše OVK Ramuš Haradinaj je izjavio da bi Priština trebalo da uvede recipročne mere Beogradu kada su u pitanju poternice.

"Oni imaju poternice, pa bi trebalo i mi. Vučić ispunjava kriterijume da se za njim izda poternica. Dačić, takođe", rekao je Haradinaj, prenosi prištinski RTV21.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво