Vučić kriminalcima: Vratite se u svoju zemlju

Srbija će se žestoko obračunati sa kriminalom bez ozbira na cenu koju može da plati, rekao je večeras premijer Aleksandar Vučić i poručio kriminalcima iz drugih zemalja da se vrate u svoju, jer u Srbiji to više neće moći da rade.

"Žestoko ćemo se obračunati sa onima koji misle da im je Beograd prćija i da po Beogradu mogu da ubijaju kako stignu, pa nek dobro razmisle da li su jači od države ili nisu", rekao je Vučić novinarima u Nišu.

Poručio im je da će Srbija da pobedi bez obzira na cenu koju će morati da plati.

"To da idu da ubijaju, da jedan pišti iz teretane, a drugi pištaljkom s puta, ko će kad da puca, jedan kalašnjikov, drugi kalašnjikov... To neka zaborave i neka to vrate u svoju zemlju, a u našoj državi to neće da rade", poručio je Vučić.

Rekao je da njegova reakcija na događaj od pre dva dana, kada je, inače, ubijen jedan od vođa navijača Partizana, nije bila reakcija samo na jedan dnevni događaj i istakao da će se država obračunati sa kriminalcima, bez obzira na cenu koju može da plati.

Vučić je izjavio da nema nikakvih novih informacija u vezi sa hapšenjem penzionisanog generala MUP-a Bratislava Dikića u Crnoj Gori, i da će biti interesantno da se vidi šta će se dalje dešavati.

Dodao je da je ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću naložio da se o tome napravi izveštaj.

Premijer je povodom hapšenja u Crnoj Gori ranije rekao da je "čudan dan na koji se to desilo".

Број коментара 44

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво