Ana Brnabić očekuje da će uskoro moći da se usredsredi na posao

Ana Brnabić, koja je predložena da bude prva ministarka otvorenog gej opredeljenja u veoma konzervativnoj Srbiji, kaže da se nada da će publicitet koji prati njen izbor uskoro splasnuti kako bi mogla da se usredsredi na svoj novi posao, objavio je AP.

Brnabićeva, koja treba da postane ministar državne uprave i lokalne samouprave, rekla je američkoj agenciji uoči sednice Skupštine, da je želela da odmah izađe sa ovim u javnost i da to pitanje prebrine kako bi kasnije mogla da se usredsredi na posao.

Ona se, kako navodi AP, nada da će se prašina slegnuti za tri-četiri dana i da posle toga neće biti poznata kao gej ministar, već kao ministar državne uprave i lokalne samouprave.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво