Radulovićeva: Najprljavija kampanja protiv SNS i Vučića

Zamenik predsednika Skupštine grada Beograda Andrea Radulović saopštila je da je neprijatno iznenađena jednom od najprljavijih kampanja u savremenoj političkoj istoriji, koja se već mesecima vodi protiv Srpske napredne stranke i njenog predsednika Aleksandra Vučića, kao i napada na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića.

"Ovih dana, građani su svedoci učestalih napada usmerenih, pre svega, na potpredsednika Srpske napredne stranke i ministra unutrašnjnih poslova Nebojšu Stefanovića, sa ciljem da se diskredituju uspešni rezultati koje ovo ministarstvo postiže", navela je Radulović, koja je i sekretar koordinatora saveta SNS, Gradskog odbora Beograd.

Istakla je da Stefanović uživa poverenje građana i veoma uspešno vodi borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala, borbu za poštovanje zakona, za jednakost svih građana pred zakonom, za realizaciju projekta „povratak policije u zajednicu“.

"Ovo su razlozi zbog kojih je on, već više od mesec dana, na meti svih onih kojima ne odgovara uvođenje reda u zemlji i koji žele povratak u prošlost i povratak u vreme vladavine tajkuna", ocenila je Radulovićeva.

Ona kaže i da se građani veoma dobro sećaju tog vremena kada su svakodnevno ostajali bez posla kroz pljačkaške privatizacije, kada su korupcijske afere potresale zemlju svakoga sata i kada nismo imali budućnost.

"Zbog toga sam uverena da će građani našeg glavnog grada, na predstojećim izborima, podržati politiku Aleksandra Vučića i neće dozvoliti da Srbijom ponovo vladaju tajkuni", poručila je Radulovićeva u saopštenju.

I gradski menadžer Goran Vesić osudio je aktuelne napade na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i rekao da Grad Beograd čvrsto stoji iza MUP-a i ministru Stefanoviću daje punu podršku. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво