Читај ми!

SNS: Ispitati malverzacije u energetici

Istraga o poslovanju Rudarskog basena "Kolubara" mora biti sprovedena do kraja, istakla funkcionerka SNS-a Zorana Mihajlović i dodala da istragu treba proširiti na poslovanje "Đerdaap", "Kostolca" i EPS-a.

Srpska napredna stranka zatražila je da se do kraja sprovede istraga u Rudarskom basenu "Kolubara", ali i da se ispita poslovanje "Đerdapa", "Kostolca" i "Elektroprivrede Srbije",  posebno u oblasti javnih nabavki.

"Kada se sve to bude ispitalo, možemo da kažemo da postoji želja vlasti da se izbori sa korupcijom. Sada je to čista medijska kampanja", ocenila je na konferenciji za novinare funkcioner SNS Zorana Mihajlović.

Prema njenim rečima, potrebno je do kraja da se ispita poslovanje "Kolubare" bez obzira na to da li neko od učesnika "kolubarske afere" pripada nekoj političkoj stranci.

Mihajlović je upitala i ko će da finansira izgradnju metroa u Beogradu, da li će Beograd zbog toga ponovo morati da se zadužuje i na osnovu kojih kriterijuma je napravljen memorandum o izradi studije izvodljivosti sa francuskom kompanijom.

"SNS zahteva raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, jer smatra da je vlada odgovorna za loše stanje u ekonomiji i socijalnoj politici i da jedna ekipa ljudi okupljena u Demoratskoj stranci i oko nje ne samo da zaustavlja Srbiju, već je vodi unazad", rekla je Mihajlovićeva.

Naprednjaci će 29. oktobra u Nišu, povodom obeležavanja tri godine postojanja SNS, predstaviti "belu knjigu" pod nazivom "Programom do promena", koja, prema njenim rečima, sadrži sve odgovore na pitanja u oblasti ekonomije, socijalne politike, energetike, poljoprivrede.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво