SNS: DS građanima nudi lažžne afere i ružnu prošlost

Beogradski odbor Srpske napredne stranke ocenio je da Demokratska stranka pred građane izlazi jedino sa lažnim aferama i ružnom prošlošću, tokom koje su njihovi bankovni računi višestruko uvećani, a građani – opljačkani.

SNS Beograda u saopštenju podseća Balšu Božovića da jedina hajka koja se vodi, jeste ona koju Demokratska stranka vodi protiv Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića.

U prilog tome govore brojne izmišljene afere lidera DS-a, od navodnog prisluškivanja do lažnog grafita, navodi se u saopštenju.

Šef Odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić kaže da funkcioner DS-a Balša Božović obmanjuje javnost kad govori da SNS drži političke suparnike u zatvoru, pošto su, kako kaže, njihovi suparnici uglavnom na Brionima i Maldivima.

"Navikli smo na Vaša obmanjivanja i afere počev od priče da je premijer bio u Dubaiju za Novu godinu, da je neko nekoga reketirao po podrumima, priče o dvorcu Heterlend, itd. Od izbora se bojite više nego od poligrafa", naveo je Jovičić reagujući na ranije saopštenje Balše Božovića.

Funkcioneri DS-a, uključujući i Božovića, se usuđuju da traže raspisivanje bilo kakvih izbora, a Vojvodinu drže kao "taoca" sa svega šest odsto podrške građana.

Pored fabrikovanih afera, Demokratska stranka građanima nudi ružnu prošlost, tokom koje su građani opljačkani, a bankovni računi demokrata višestruko uvećani.

"Podsećamo na sve 'projekte' DS-a, od rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra, gde su Beograđani ojađeni za 650 miliona dinara, preko 'kula od kartona' poput Replike Terazija zbog koje je budžet Beograda oštećen za 114 miliona, do famoznih podzemnih kontejnera, kroz koje su građani propadali kao i njihovih 170 miliona dinara", navodi SNS.

Ne smemo zaboraviti ni "demokratsko" ulaganje u dečija igrališta tj. Pazl grad, koji je sagrađen bez građevinske dozvole, zbog čega su Beograđani ostali uskraćeni za 30 miliona dinara.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 11. feb 2016, 19:03)
anonymous [neregistrovani]

Obijanje o glavu

SNS je toliko jak da ne vidim razlog za stalno povlačenje po blatu DS i ostalih prethodnih vlasti. Mislim malo je bezveze a vrlo lako može da im se obije o glavu. Počeli su da preteruju u tome pa će narodu da se smući.

(četvrtak, 11. feb 2016, 13:55)
anonymous [neregistrovani]

@-ДС, нуди ружну прошлост

Aпсолутно се слажем са СНС...Па и после сабирања СНС би имао какве такве резултате...Покушајмо да саберемо резултате ДС после 12 година владавине...Видели би једну апсолутну руинирану Србију...Никада нисам подржавао Вучића нити његову бившу као ни његову актуелну странку, али, после свега овог има' ће моју апсолутну подршку, чак и од моје ближе околине...

(četvrtak, 11. feb 2016, 13:46)
anonymous [neregistrovani]

Ko sta nudi

A ovi aktuelni nas drze u ruznoj sadasnjosti. Ko je gori?

(četvrtak, 11. feb 2016, 13:25)
Чича из Шумадије ч [neregistrovani]

ДС, нуди ружну прошлост

Овде нешто није јасно, ко може да нуди прошлост и то ружну, ово је баш, без везе. Биће ово гадна кампања, чини се СНС иде на тоталну доминацију, боље да се саберу и виде шта су урадили задње три године... мука жива, одавно се није теже -
живело - свака прича о бољем сутра је бајка...а како ствари стоје биће бајки још