Predstavnici Beograda sa direktorom Matematičke gimnazije

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, zamenica predsednika Skupštine grada Andrea Radulović i gradski menadžer Goran Vesić razgovarali su sa direktorom Matematičke gimnazije Srđanom Ognjanovićem o prijemu mladih matematičara, koji su tokom protekle godine osvajali medalje na međunarodnim takmičenjima.

Srđan Ognjanović je istakao da nema mesta politizaciji ovog pitanja, koje je izazvano neizlaskom mladih matematičara na terasu Starog dvora, navedeno je na sajtu Beoinfo.

"Radilo se o nesporazumu koji je u međuvremenu bespotrebno preuveličan, a u nekim slučajevima potpuno nepotrebno je dobio i političku konotaciju, čemu zaista nema mesta", rekao je Ognjanović, navodi se u saopštenju.

Matematička gimnazija kao institucija ima tradicionalno veoma dobru saradnju sa Gradom Beogradom i mi nemamo nikakvu sumnju u to da je u pitanju bila dobra namera, koja zbog brzine možda nije bila realizovana onako kako bismo svi voleli, dodao je on.

Ognjanović je naveo i da će Grad Beograd ove godine biti ključni učesnik obeležavanja 50. godišnjice Matematičke gimnazije, što je već ranije dogovoreno i što dovoljno govori o odnosu grada prema ovoj školi, saopštila jegradska uprava.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво