Читај ми!

Dačić: Kori Udovički dužna da se izjasni

Šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je za "Danas" da ministarka Kori Udovički treba da se izjasni o aferi prisluškivanja ili da podnese ostavku, dok ministar trgovine Rasim Ljajić ukazuje da samo premijer određuje sastav svog kabineta.

Kori Udovički treba da se izjasni o celoj ovoj lažnoj aferi, ili da podnese ostavku, rekao je ministar Ivica Dačić, upitan da prokomentariše stav ministra za rad Aleksandra Vulina da ne razume premijera Srbije jer "trpi Kori Udovički u Vladi", prenosi Tanjug.

Dačić napominje da "nije moguće da o tome ne izrekne stav".

"Nemoguće je biti u Vladi, a u isto vreme napadati je. Kori, kao i ja i svi mi, ima i dodatnu moralnu obavezu prema Aleksandru Vučiću, koji ju je pozvao i postavio na mesto potpredsednika Vlade", smatra Ivica Dačić.

Prema njegovim rečima, u ovim pitanjima "kao što su lažne afere i napadi na Vladu i premijera, ne može se biti uzdržan".

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je rekao za Danas da "premijer Srbije određuje sastav svog kabineta i da tu nema šta dalje da se kaže".

"Ministri mogu da daju svoje lične ocene ili ne daju, ali samo Vučić određuje ko će biti ministri u Vladi Srbije", prokomentarisao je kratko Ljajić.

Danas piše da su Dačić i Ljajić jedini članovi Vlade koji su se odazvali pozivu da kažu šta misle o ovoj javnoj "prozivci" ministara.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво