Читај ми!

Stefanović: Srbija dobila diplomatsku borbu

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je na srpsko-hrvatskoj granici nešto posle 17 časova ponovo uspostavljen saobraćaj bez ograničenja iz pravca Republike Srbije ka Republici Hrvatskoj.

"Ovo je dobar znak. Sada naši građani mogu bez ograničenja i bez ikakvih smetnji da putuju u Hrvatsku. Pokazalo se da je Vlada Republike Srbije bila u pravu i da je ostvarila jednu veliku pobedu za našu zemlju i naš narod", rekao je Stefanović, navodi se u saopštenju MUP-a.

Ministar policije je istakao da je Srbija dobila diplomatsku borbu u kojoj se pokazalo da su bili prekršeni Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju i brojni drugi sporazumi.

"Očekujem da će se na današnjoj sednici Vlade Srbije, u 21 sat, raspravljati i o tački dnevnog reda koja će predvideti ukidanje mera koja je Republika Srbija uvela kao odgovor na ekonomsku agresiju Hrvtaske", najavio je Stefanović.

Ministar je dodao i da je ovo pokazatelj da je Republika Srbija na ozbiljan i odgovoran način vodila svoju politiku i da će u budućnosti uvek moći da odbrani svoje nacionalne interese i budućnost svoje zemlje.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво