Читај ми!

"Samoopredeljenje" preti blokadom Kosova zbog SZO

Radikalni pokret "Samoopredeljenje" preti najžešćim posleratnim nemirima i blokadama javnih i svih drugih institucija na Kosovu i Metohiji, ukoliko Priština pristane da formira Zajednicu srpskih opština (ZSO).

Generalni sekretar tog parlamentarnog opozicionog pokreta Dardan Molicaj je u izjavi u emisiji KTV Interaktiv rekao da će to biti najradikalniji ikad viđeni protesti i da će nedostajati samo rat, preosi Tanjug.

"Samo rat će nedostajati. Biće blokirane javne i privatne institucije. Ništa neće funkcionisati na Kosovu, to je plan 'Samoopredeljenja' u slučaju da pristane na osnivanje Zajednice srpskih opština", rekao je Molicaj.

Biće to, precizirao je, najradikalnije delovanje "Samoopredeljenja", kakvo Kosovo do sada nije videlo.

Molicaj je rekao da je taj pokret spreman da blokira sve što na Kosovu funkcioniše - ne samo javne institucije, već i život građana.

"'Samoopredeljenje' će preduzeti najradikalnija delovanja koja ste ikada videli. Ne rat, ali sve ostalo što nije rat preduzeće. Blokiraćemo i život građana i institucije", rekao je Molicaj, preneli su prištinski mediji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара