"Potrebna pomoć građana i medija u borbi protiv korupcije"

Koordinator Saveta za borbu protiv korupcije Srpske napredne stranke Uglješa Mrdić izjavio je u Jagodini da je institucijama Republike Srbije u borbi protiv korupcije potrebna pomoć građana i medija.

"Pred nama je jedna velika borba, ali da bi mogli da se izborimo protiv korupcije treba nam pomoć građana i medija", rekao je Mrdić na tribini SNS-a "Borba protiv korupcije", prenosi Tanjug.

"Samo zajedno možemo da suzbijemo jednu od najvećih pošasti, zala, savremenog srpskog društva, a to je korupcija", rekao je Mrdić koji je i član Glavnog odbora SNS-a.

Na tribini su govorili i član Saveta za borbu protriv korupcije i član Glavnog odbora SNS Nikola Jelenković, i član Saveta Srbislav Filipović. Učesnike tribine je pozdravio član Glavnog odbora i poverenik za Gradski odbor SNS-a u Jagodini Nikola Radosavljević.

Mrdić je pre početka izjavio novinarima da je tribina protiv korupcije u Jagodini 19. po redu u organizaciji SNS-a.

"Nama je cilj da obiđemo celu Srbiju sve gradove, sve opštine kako bi građanima Srbije prezentirali šta rade institucije Republike Srbije u borbi protiv korupcije, kako MUP i Ministarstvo pravde tako i novoformirano Kordinaciono telo Vlade Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem koje je zaduženo za borbu protiv korupcije i primenu Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije", rekao je Mrdić.

On je napomenuo da su do sada tribine održane u Nišu, Ćupriji, Kuršumliji, Raškoj, opštinama i gradovima Banata, Bačke, Srema, u nekoliko bepogradskih opština i opština Zapadne Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво