Vučić: Projekti korak ka boljoj ekonomiji

Premijer Aleksandar Vučić poručio je da će Srbija učiniti sve da se projekti koji su dogovoreni tokom posete kineskog premijera Li Kećanga ostvare na najozbiljniji i najkvalitetniji način, jer će svaki od njih biti korak ka modernizaciji države i boljoj ekonomiji.

Vučić je prilikom dodele Povelje počasnog građanina Beograda kineskom premijeru rekao da su Samit Kine i 16 zemalja CEE i bilateralni susreti sa kineskom delegacijom stavili na naša leđa veliki teret i odgovornost da se svi projekti završe i sprovedu onako kako je dogovoreno i kako je obećano.

"Želim da vas uverim da ćemo učiniti sve što možemo da projekte ostvarimo na najozbiljniji i najkvalitetniji način jer je svaki projekat korak ka moderanizaciji države i boljoj ekonomiji koja će poboljšati život građana", rekao je Vučić kineskom premijeru.

Srpski premijer je naveo da je poseta kineskog premijera za njega lično bila veliko političko i ljudsko iskustvo, a da su i građani ne samo Beograda već Srbije zadovoljni.

"Vaša trodnevna poseta doprinela je da se ljudi u Beogradu i Srbiji osmehuju. Mislim da neću preterati ako kažem da su oduševljeni onim što se u Beogradu dešavalo", rekao je Vučić i dodao da je u razgovoru sa "običnim građanima" Srbije uvideo da su ponosni zbog veza koje postoje između Srbije i Kine.

Vučić je naveo da će ovu nedelju mnogi zapamtiti kao posebnu i da će biti upisana u istoriju kao nedelja u kojoj se dogodila prava prekretnica i napravljena promena.

"Želim vam srećan put kući", poručio je Vučić kineskom premijeru, dodajući da je Srbija Samit organizovala najbolje što je mogla.

"Napred Beograd, živela Srbija", rekao je Vučić.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво