Veljko Krstonošić na čelu novosadskog DS-a

Za predsednika Gradskog odbora DS-a Novi Sad izabran je Veljko Krstonošić, saopšteno je iz te stranke.

Veljko Krstonošić je na juče održanim izborima osvojio je 79 odsto glasova članova, a Dragan Maksimović dobio je 21 odsto glasova, prenosi Tanjug .

Na izbore je izaslo 65 odsto članova odbora sa pravom glasa, a izabrano je i 20 članova u stalni sastav Gradskog odbora, navodi se u saopštenju Informativne službe Demokratske stranke.

Predsednik Gradskog odbora DS-a Novi Sad Veljko Krstonošić zahvalio se svim članovima Gradskog odbora koji su glasali na izborima i poručio im da je Gradski odbor mesto na kome će moći da iznesu sve svoje ideje i predloge, kao i da posla ima mnogo.

"Novi Sad ima vlast koja je najgora u njegovoj istoriji, koja svaki dan Novosađanima pokazuje svoju nesposobnost, bahatost i nestručnost i zadatak svakog demokrate je da se protiv takve vlasti bori", rekao je on, a navodi se u saopštenju.

Demokratska stranka će, kako je naveo, biti ne samo jasna opozicija i bolja alternativa novosadskoj vlasti, nego i stožer i mesto okupljanja svih onih koji misle drugačije i imaju volje, znanja i sposobnosti da sugrađanima obezbede bolji život i "suprotstave se onima koji se svojim gradom bave isključivo u cilju sopstvene promocije i napredovanja u stranci".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво