Читај ми!

Popović: DSS uveren u ispravnost svoje politike

Politika DSS-a neće se menjati bez obzira da li ona ima podršku od 70 ili 80 odsto građana Srbije ili je ta podrška na nivou od četiri odsto, rekao fukcioner te stranke Aleksandar Popović.

Mi duboko verujemo da je naša politika ispravna, ali možda je nismo dobro promovisali i zbog toga snosimo odgovornost svi koji vodimo stranku", rekao je Popović, koji nakon ostavke predsednika DSS-a Vojislava Koštunice obavlja funkciju predsednika do srovođenja stranačkih izbora, prenosi Tanjug.

Popović se novinarima obratio uoči treće redovne skupštine Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Srbije za Vojvodinu, koja je ujedno i izborna, a koja se održava u Kongresnom centru Novosadskog sajma.

Još jednom je ponovio stav DSS-a da je Srbija u procesu pridruživanja Evropskoj uniji samo na gubitku i to i finansijskom i političkom, dodajući da Srbija treba da gleda smo svoj interes.

Potpredsednik DSS-a i predsednik novosadskog odbora te stranke Borko Ilić je rekao da će politiku Demokratske stranke Srbije nastaviti da vode novi mladi ljudi sa novom energijom.

"Poslednjih dana se pokazuje da je politika DSS-a ispravna jer skoro svi pričaju na treba da budemo neutrali i vojno i politički, što je osnov politike naše stranke", istakao je Ilić.

Govoreći o današnjoj Pokrajinskoj skupštini DSS-a Borko Ilić je rekao da će ona biti izborna i da će se na njoj birati 15 članova predsedništva koji će zatim među sobom izabrati predsednika Pokrajinskog odbora.

U prvom delu sednice koji je bio otvoren za javnost članovima su se obratili Popović i Ilić, dok je nastavak rada Skupstine zatvoren za javnost.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво