Читај ми!

DS: Jasan plan za izlazak iz krize

U predstojeću kampanju DS ulazi sa jasnim planom za izlazak iz Srbije iz krize, saopšteno posle prvog sastanka Izbornog štaba te partije.

Demokratska stranka održala je prvi sastanak Izbornog štaba i saopštila da u predstojeću kampanju ulazi sa jasnim planom za izlazak Srbije iz krize i najboljim ljudima koji će taj plan da sprovedu u delo.

U saopštenju se navodi i da u kampanju DS ulazi i sa planom o konkretnim ekonomskim merama koje će građanima Srbije obezbediti bolji život i čije će rezultate moći da osete u svom svakodnevnom životu.

DS će, navodi se u saopštenju, na ovim izborima biti centar okupljanja svih onih koji žele da Srbija bude moderna, uređena država u kojoj će institucije biti jake, funkcioneri ograničeni zakonom, u kojoj će mediji biti oslobođeni od pritisaka a građani neće plaćati cenu nesposobnosti Vlade.

"Nakon odluke da se raspišu izbori, jasno je da Srpska napredna stranka smatra da je legitimno da cela Srbija zavisi od volje i odluke jednog čoveka i DS, koja se od svog osnivanja bori protiv jednoumlja i svevlašća pojedinaca, kao svoju misiju vidi upravo suprotstavljanje tome", piše u saopštenju.

U DS-u navode da građani osim niza demagoških i dramaturških poruka, nisu čuli nijedan razlog zbog kojih posle manje od dve godine ponovo izlaze na izbore i da je za tu stranku očigledno da vlada koja samu sebe sruši priznaje da nije radila dobro.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво