Читај ми!

SDPS: Na izbore s naprednjacima

Na predstojeće parlamentarne i beogradske izbore Socijaldemokratska partija Srbije će izaći u koaliciji sa SNS-om. Dogovor dve stranke predviđa da se nakon izbora u što kraćem roku formira mala i efikasna vlada, saopštava SDPS.

Socijaldemokratska partije Srbije odlučila je da na predstojeće vanredne parlamentarne izbore i izbore za Skupštinu grada Beograda izađe u koaliciji sa SNS, a dogovor dve stranke predviđa i da se nakon izbora u što kraćem roku formira mala i efikasna vlada, saopšteno je iz SDPS.

Ta odluka je doneta na sednici Glavnog odbora SDPS.

"SDPS je sa SNS postigla dogovor oko politike i principa buduće vlade, kao i o neophodnosti nastavka sveukupnih reformi u našoj zemlji", navedeno je u saopštenju.

Dogovor dve partije predviđa i da nakon vanrednih parlamentarnih izbora u najkraćem roku bude formirana mala i efikasna vlada, koja će se punim kapacitetom posvetiti rešavanju ekonomskih i socijalnih problema svih građana Srbije, navedeno je u saopštenju.

Iz SDPS-a je najavljeno da se tokom sutrašnjeg dana očekuje konkretizacija postignutog dogovora u pojedinostima, vezanim za raspored na izbornim listama i tok predizborne kampanje.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво