Читај ми!

SNS za decentralizaciju vlasti u Beogradu

Srpska napredna stranka se u okviru kampanje za lokalne izbore na Voždovcu založila za decentralizaciju vlasti i veći opštinski budžet iz koga će biti finansiran Humanitarni fond.

U okvoru kampanje za lokalne izbore na Voždovcu Srpska napredna stranka založila se za decentralizaciju vlasti i veći opštinski budžet iz koga će se finansirati i Humanitarni fond.

"Glomazna Gradska uprava nije efikasna u rešavanju najvažnijih problema građana, pitanja imovine, legalizacije objekata, zakupa zemljišta, inspekcije, socijalne i dečije zaštite", naveli su naprednjaci.

Gradski odbor te stranke je ukazao i da su "zbog samovolje Dragana Đilasa i Demokratske stranke, opštine koje su 15 puta manje od opštine Voždovac, imale pet puta veći budžet".

"Decentralizacijom će opštine raspolagati većim budžetom, proporcionalnim brojem stanovnika", navode u saospštenju beogradski naprednjaci.

Gradski odbor SNS-a ističe i da je "promena vlasti u Beogradu nova šansa za Voždovac" i obećava da će kontrolisati trošenje opštinskog budžeta i određivati prioritete.

Naprednjaci obećavaju i da pored rešavanja infrastrukturnih problema, neće zapostaviti brigu o ljudima i da će "većim budžetom, opštine izdvajati sredstva za Humanitarni fond"

"Na taj način ćemo kao društvo pomagati onima koji je naša pomoć zaista potrebna", navodi Gradski odbor SNS-a.

Lokalni izbori za Skupštinu opštine Voždovcu zakazani su za 15.decembar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво