Читај ми!

Lideri koalicije opet o rekonstrukciji

Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić sastaće se popodne kako bi razgovarali o rekonstrukciji Vlade Srbije, potvrđeno RTS-u.

Lideri vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić sastaće se popodne kako bi razgovarali o rekonstrukciji Vlade Srbije, potvrđeno je RTS-u.

Tačno vreme sastanka još nije precizirano. Današnji sastanak trebalo bi, prema najavama, da bude presudan za rekonstrukciju vlade koja se najavljuje već nedeljama.

Funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je da ta stranka ne priželjkuje vanredne izbore, ali da su oni "bolja opcija" ako nema dogovora sa koalicionim partnerima.

Lider SNS Aleksandar Vučić rekao je ranije da očekuje temeljnu rekonstrukciju vlade, a da u suprotnom neće učestvovati u tom procesu. 

Premijer Srbije i lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da je cilj da do kraja meseca budu izabrani novi ministri i da što se njegove stranke tiče, nema prepreka za rekonstrukciju vlade.

URS je saopštio da je spreman za rekonstrukciju, ali da koalicioni partneri treba da kažu šta nije bilo dobro u radu njihovih ministara. Vicepremijer Vučić je na to odgovorio da nema nameru "nikome ništa da dokazuje", jer je cilj rekonstrukcije efikasniji rad vlade i bolji život građana.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво