Читај ми!

Petković: DSS u Vladi u 2013.

DSS će iduće godine biti deo Vlade Srbije, izjavio potpredsednik te stranke Miroslav Petković. Sada nismo deo vladajuće koalicije zato što ne menjamo svoju politiku od danas do sutra, ali sam siguran da će se to vrlo brzo promeniti, rekao Petković.

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Miroslav Petković izjavio je u Jagodini da će ta stranka 2013. godine biti deo Vlade Srbije.

"Sada nismo deo vladajuće koalicije zato što ne menjamo svoju politiku od danas do sutra, ali sam siguran da će se to vrlo brzo promeniti, već u narednoj godini bićemo deo Vlade i vodićemo ovu državu", rekao je Petković na novogodišnjem koktelu Gradskog odbora DSS-a Jagodine.

Član Izvršnog odbora DSS-a Aleksandar Pejčić je istakao da je politika DSS-a realna, konzistentna i da je građani Srbije sve više prepoznaju, jer im je bliska.

Pejčić je rekao i da rejting DSS "permanentno raste i taj trend će biti nastavljen i 2013. godine".

Pozdravljajući goste, među kojima i gradonačelnika Jagodine Ratka Stevanovića, predsednik Gradskog odbora DSS-a Jagodine Života Starčević je istakao da će "DSS kao opoziciona stranka u parlamentu, dosledno i dostojanstveno kao i do sada zastupati interese građana Srbije".

"DSS ima velike planove za narednu godinu i naredne godine", rekao je Starčević koji je i član Izvršnog odbora DSS. On je rekao i da će DSS istrajati u politici neutralnosti Srbije, njenom teiritorijalnom integritetu i celovitosti.

Na tom putu tražićemo partnere i u drugim strankama, istakao je Starčević.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво