Читај ми!

Ujutru kiša, tokom dana mogući pljuskovi – temperatura do 17 stepeni

Kišobrani će biti potrebni, pošto se tokom jutra očekuje kiša, a ima uslova i za pljuskove praćene grmljavinom. Ostatak dana umereno do potpuno oblačno uz moguću kišu i pljuskove, dok se na jugu očekuje manje padavina. Ujutru od 4 do 9 stepeni, najviša dnevna od 9 na severu, do 17 stepeni na jugu.

Ujutro ponegde kratkotrajna magla. U toku dana umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

Više padavina se očekuje u severnim, zapadnim i centralnim krajevima.

Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, tokom dana u pojačanju, naročito u planinskim predelima, a posle podne i u košavskom području. Uveče i u toku noći vetar će biti u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od 4 do 9 stepeni, a najviša od 9 na severu Vojvodine do 17 stepeni na jugu Srbije.

Za vikend još svežije, u nedelju ponegde i sneg 

Slično vreme, ali nešto hladnije u subotu. Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a veća količina padavina se očekuje u zapadnim i jugozapadnim krajevima. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, na istoku Srbije još ujutru jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 6 do 9 stepeni, najviša od 8 na severu Vojvodine do 14 stepeni na istoku i jugoistoku Srbije. 

U nedelju još svežije uz pojačan vetar i kišu koja će tokom noći u pojedinim brdsko-planinskim predelima na zapadu i jugozapadu Srbije preći u sneg uz lokalno stvaranje snežnog pokrivača. Najniža temperatura od šest do osam stepeni, najviša od devet na severu do 14 na jugoistoku zemlje.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво