Читај ми!

Vremenska prognoza - 5. januar

U nizu veoma toplih dana sreda će izgleda biti najtoplija uz temperaturu 10 do 15 stepeni iznad proseka za ovo doba godine. Tokom dana do 19 stepeni.  A onda uveče i tokom noći promena vremena, sa severa i severozapada stižu oblaci i hladniji vazduh. U Beogradu dan umereno oblačan uz 19 stepeni, a uveče jače naoblačenje. Na Badnji dan osetno hladnije, u nižim predelima s kišom, a u brdsko-planinskim sa snegom.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

05.01.2022. Sreda: Ujutro po kotlinama jugozapadne i južne Srbije mestimično magla, koja se ponegde može zadržati duže tokom prepodneva. U toku dana umereno oblačno i natprosečno toplo. Uveče naoblačenje sa severa, ponegde s kišom, a tokom noći slaba kiša se očekuje ponegde i na zapadu zemlje. Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni, uveče i tokom noći na severu i zapadu u skretanju na severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 10, najviša dnevna od 10 do 19 stepeni. Upozorenje: MAGLA - Horizontalna vidljivost manja od 200m, verovatnoća 90%.

06.01.2022. Četvrtak: U većem delu oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije sa snegom. Na jugoistoku zemlje pre podne će se zadržati suvo uz postepeno naoblačenje i slabu kišu u drugom delu dana, dok se istovremeno na severu zemlje očekuje prestanak padavina, a u toku noći i razvedravanje. Vetar umeren i jak, severni i severozapadni. Minimalna temperatura od 1 do 5, maksimalna od 5 do 9 stepeni. Upozorenje:Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

07.01.2022. Petak: Na severu veći deo dana pretežno sunčano, u ostalim krajevima oblačno, još ponegde sa slabim padavinama (kiša, susnežica i sneg). Vetar slab i umeren, severni, u skretanju na istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od -2 do 2, najviša dnevna od 2 do 9 stepeni.

08.01.2022. Subota: Oblačno, u nižim predelima s kišom, susnežicom, ponegde i snegom uz uslove za formiranje manjeg snežnog pokrivača, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od -2 do 2, najviša dnevna od 1 do 6 stepeni. Upozorenje: Sneg, formiranje manjeg snežnog pokrivača, verovatnoća 70%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 09.01.2022. do 13.01.2022.)
Pretežno oblačno, u nižim predelima povremeno sa kišom i susnežicom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво