Žive duše

Pokušavajući da spase životinje iz zapaljene štale, Novica Lazić iz Konareva kod Kraljeva zadobio je opekotine drugog stepena.

U požaru koji je izbio na pomoćnim prostorijama u dvorištu, Novica Lazić (1958) iz Konareva kod Kraljeva zadobio je opekotine drugog stepena.

Novica se povredio dok je pokušavao da izvede životinje iz štale. "Plamen je preko drvene krovne konstrukcije brzo zahvatio čitav trem", priča njegova supruga Radmila, i kaže da je izgorelo jedno jare, ali su ostale životinje uspeli da spasu i isteraju iz dvorišta dok je vatra buktala.

Novica Lazić, koji je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje, ne zna šta je tačno uzrok požara. "Izgleda da sam nestručno i loše popravio dimnjak koji se srušio u zemljotresu, jer je vatra izbila pošto sam u pomoćnoj zgradi potpalio šporet da zagrejem tek rođene jariće."

U požaru je izgorela pomoćna zgrada od pedesetak kvadrata i sva hrana za stoku. Vatrogasci su brzo intervenisali i ugasili požar tako da se nije prošiorio niti doveo u opasnost ostale kuće u tom gusto naseljenom mestu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво