Odbojkaši kraljevačke Ribnice domaćini klubu iz Verone

Odbojkaši Ribnice igraju večeras od 19 sati protiv Kalcedonije iz Verone, koju sa klupe predvodi Nikola Grbić, selektor reprezentacije Srbije, i u kojoj je do prošle sezone igrao kraljevčanin i reprezentativac Srbije Uroš Kovačević. Deo novca od ulaznica biće uplaćen za lečenje šestogodišnjeg Todora Glišića iz Kraljeva koji boluje od cerebralne paralize. Karte su gotovo rasprodate.

Odbojkaši Ribnice imali su poslednji trening pred prvu utakmicu šesnaestine finala CEV kupa. Posle gotovo decenije, ponovo na međunarodnoj sceni .Ovog puta, protivnik je italijanska ekipa, jedna od najjačih u takmičenju.

Za gotovo sve odbojkaše Ribnice prvo međunarodno iskustvo.

"Pozivam sve gledaoce koji mogu da dođu da gledaju danas utakmicu, to bi nam sigurno značilo i mogu da kažem samo da ćemo dati sve od sebe pred nama je mnogo rada sigurno na današnjem meču i ako budemo uspeli da njima namtnemo našu igru siguran sam da možemo da napravimo veliki rezultat", kaže Stanislav Paunović, OK Ribnica.

"Igramo sa protivnikom koji je mnogo ja i od nas trenutno igra najbolju ligu na sveti i sigurno da je favorit. Ono što mi očekujemo jeste da napravimo jedan prelep ambijent, jedno odbojkaško veče, i gde ćemo mi kao ekipa koja je superligaš moći da se predstavi u najboljem svetlu", kaže Boško Macuzić, trener OK Ribnica.

Odbojkaški spektakl u novoj kraljevačkoj hali sportova počinje u 19 sati. Za ljubitelje odbojke jedna od utakmica koje se pamte. A sportski duh i humanost na delu, jer će deo novvca od ulaznica biti uplaćen za šestogodišnjeg Todora Glišića koji boluje od cerebralne paralize.



Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво