Читај ми!

Kablovi ispravni

Pažnju javnosti proteklih dana privukla je agencijska vest o ugradnji više od 100 kilometara, navodno, neispravnog električnog kabla na teritoriji Čačka, Gornjeg Milanovca i Lučana koje pokriva Elektrodistribucija Čačak. Problema na mreži nema, a građani nisu u opasnosti, naglašavaju u Elektrodistribuciji Čačak.

U Privrednom društvu Elektroprivreda Kraljevo navode da je to pokušaj da se diskredituje njihovo preduzeće, proces javne nabavke, ali i stručnost komisija i naučnik institucija.

Ugradnja električnih kablova na teritoriji Čačka i dve opštine Moravičkog okruga, u Elektrodistribuciji Čačak, tvrde nije sporna.

Svi tenderi za javne nabavke opreme neophodne za rad obavljaju se po zakonu i regularnom postupku, navode u saopštenju, uz obrazloženje da ne postoji mogućnost da se ugradi snop ili bilo koji drugi deo elektro-opreme, a da nije odobren i atestiran od strane nadležnih organa i institucija.

U Elektrodistribuciji Čačak naglašavaju da na mreži nema problema i da građani nisu u opasnosti.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво