Читај ми!

Određen pritvor policajcu osumnjičenom da je odavao poverljive informacije Belivukovoj grupi

Viši sud u Beorgadu odredio je pritvor do 30 dana policijskom službeniku A.P. koji se sumnjiči da je zajedno sa kolegom N.V. odavao vođama organizovane kriminalne grupe poverljive podatke iz elektronskog sistema MUP-a.

Sud je N.R. izrekao meru zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim osobama, potvrđeno je Tanjugu u Višem sudu u Beogradu.

A.P. je određen pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će se okrivljeni boravkom na slobodi kriti ili dati u bekstvo, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Mera izrečena N.R. može trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravnosnažnosti presude.

Tužilaštvo je ranije saopštilo da je pokrenulo krivični postupak protiv osumnjičenih zbog sumnje da su počinili krivična dela udruživanje radi višenja krivičnih dela i zloupotreba službenog položaja.

A.P. i N.V. uhapšeni su 15. novembra po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uz saradnju sa Službom MUP-a za unutrašnju kontrolu.

Prema navodima krivičene prijave, postoji osnovana sumnja da su od juna do oktobra 2020. godine u više navrata neovlašćeno pripadnicima organizovane kriminalne grupe čiji su organizatori Belivuk i Miljković odavali poverljive podatke iz elektronskog sistema MUP-a.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи