Potraga za muškarcem osumnjičenim za otmicu na teritoriji Niša

Policija traga za muškarcem za kojeg se sumnja da je izvršio otmicu na teritoriji Niša. Jake policijske snage pretražuju selo Orešac i okolinu Knjaževca. Sa dostavljenih fotografija vidi se da je reč o muškarcu u medijima poznatom kao "malčanski berberin".

MUP je priložio fotografije osumnjičenog navodeći da je on poslednji put viđen u okolini Knjaževca. 

Pozivaju se građani koji prepoznaju muškarca s fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju, ili informacije koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

Iako se u saopštenju MUP-a ne navodi o kojem slučaju otmice je konkretno reč, MUP je ranije saopštio da traga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola kod Niša, i da su na terenu angažovani svi raspoloživi resursi MUP-a. 

Apelovali su na građane da se ne šire nezvanične i neproverene informacije

Na fotografijama koje je poslao MUP prepoznaje se lik muškarca u medijima poznatog kao "malčanski berberin". On je u martu izašao na slobodu nakon pet meseci provedenih u zatvoru zbog polnog uznemiravanja žena na društenim mrežama.

Dopisnik RTS-a javlja da policija traga za njim u okolini Knjaževca. Jake snage prisutne su u selu Orešac gde su, prema nezvaničnim informacijama, obijene tri kuće. Tokom dana je pretraživano celo područje i okolina. 

Nezvanično, pretpostavlja se da je osumnjičeni boravio u jednoj od tih kuća zajedno sa devojčicom. Meštani kažu da je on u Orešac često dolazio zbog rodbinskih veza.

Ranije su se brojni građani okupili u niškom naselju Brzi Brod. Oni su se odazvali pozivu porodice i prijatelja da krenu u potragu za Monikom Karimanović. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво