Dolovo, pretres kuće zbog objava na Fejsbuku

Povodom objavljenih fotografija na društvenim mrežama Halita i Granita Osmankaja, pekara iz Dolova, na kojima se vidi kako drže oružje i rukama pokazuju određene simbole Viši sud u Pančevu naložio je pretres kuće posle kojeg nije pronađeno oružje.

U daljem toku predistražnog postupka, RTS-u je u Višem javnom tužilaštvu rečeno da se obavljaju razgovori sa akterima ovog događaja radi utvrđivanja okolnosti pod kojima su nastale fotografije koje su uznemirile meštane, kao i otkrivanja kome pripada oružje.

Za dalje postupanje u vezi sa licima koja na fotografijama rukama pokazuju određene simbole, a koje su javno objavljene na društvenim mrežama, biće nadležno Više javno tužilaštvo u Beogradu – posebno odeljenje za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво