Policija o incidentu u Vranju

Pripadnici policije u Vranju preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi dve odvojene prijave fizičkog napada u Ulici kneza Miloša u Vranju, nedaleko od prostorija Narodne stranke i u blizini jednog biračkog mesta za izbore za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, saopštio je MUP.

Policiji je u nedelju oko podneva Đorđe Ristić, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke, prijavio da ga je nedaleko od prostorija stranke napalo više osoba. Sa druge strane, predsednik biračkog odbora ispred Srpske napredne stranke Božidar Popović prijavio je da ga je u blizini biračkog mesta napao Đorđe Ristić iz Narodne stranke.

Odmah po prijavi ovih događaja policija je izašla na lice mesta i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, navodi se u saopštenju. Takođe, policija je došla i u Zdravstveni centar u Vranju po prijavi Đorđa Ristića da mu jedna osoba upućuje pogrdne reči.

Policija je u vezi sa svim događaja konsultovala Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje je naložilo da se sa svim akterima obavi razgovor i da se potom izveštaj prosledi tom tužilaštvu, ističe se u saopštenju.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 06. nov 2018, 10:32) - Vranje [neregistrovani]

Izbori

U svakom slučaju nasilje treba osuditi a odgovorni moraju da odgovaraju.

(utorak, 06. nov 2018, 01:13) - Radoslav [neregistrovani]

Полиција о инциденту у Врању

Tužilaštvo i nadležni moraju reagovati da bi sankcionisali i kaznili krivce.

(ponedeljak, 05. nov 2018, 19:23) - Natasa [neregistrovani]

Verujemo u dobar rad policije.

Verujemo u dobar rad policije.

(ponedeljak, 05. nov 2018, 19:01) - Ruzica [neregistrovani]

napad

strasno je sta se desilo i moraju se kazniti pocinioci da se ne ponove huliganstva na nasim ulicama

(ponedeljak, 05. nov 2018, 18:39) - Jelena [neregistrovani]

Ljudi pre svega

Političke tenzije su prevelike u Srbiji ovih dana.Ništa nije vredno ugrožavanja bilo čijeg života.Svi imaju podjedanaka prava da se bore za pobedu, ali političkim argumentima, a ne fizičkim nasiljem.