Požar na Adi Huji pod kontrolom

Požar koji je oko 15 časova izbio u pogonu Javnog komunalnog preduzeća "Gradska čistoća" na Adi Huji sada je pod kontrolom i nema opasnosti da se proširi na okolne objekte. Jedna osoba je prevezena na Odeljenje toksikologije na VMA.

U požaru nema povređenih osoba, a na gašenju je angažovano 25 vatrogasaca spasilaca sa sedam vatrogasnih vozila i deset cisterni JKP "Gradska čistoća", saopštio je MUP.   

Gust dim se smanjio, a vetar ga nosi ka centru Beograda. Inače, on se danas mogao videti iz različitih delova grada.

Prema poslednjim informacijama iz Hitne pomoći, samo jedna osoba je kolima Hitne pomoći prevezena na Odeljenje toksikologije na VMA. Ona je najverovatnije bila u krugu pogona "Gradske čistoće" u trenutku kada je izbio požar.

U Ulici Vuka Vrčevića na Paliluli juče posle podne takođe je izbio požar, na čijem su gašenju bila angažovana 22 vatrogasca spasioca sa pet vozila. 

Požar je izbio zbog paljenja smeća i starih kablova. Zahvatio je jednu kuću, ali se zbog jakog vetra vrlo brzo proširio na objekte u blizini.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво