Preminula majka bebe poginule u udesu kod Aleksinca

D. J.(45) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je sinoć izazvao nesreću na auto-putu Beograd-Niš u kojoj su poginule jedna žena (28) i njena šestomesečna beba, dok su teško povređeni otac bebe (28) i jedno trogodišnje dete, saopštio je MUP.

"D. J. sinoć oko 21.50 časova na auto-putu kod Aleksinačkog Bujmira, kombijem 'opel vivaro', aleksinačkih registarskih oznaka, naleteo na putničko vozilo 'folksvagen golf', prokupačkih registarskih oznaka, u kojem je bila četvoročlana porodica iz Prokuplja", navodi se u saopštenju niške policije.

Prilikom sudara je poginula beba, a pored majke koja je naknadno podlegla povredama, teško su povređeni i otac (28) i trogodišnje dete.

"Pacijantkinja koja je noćas preminula, imala je brojne traume, tako da je teško reći koja je od njih bila uzrok smrti. To će pokazati obdukcija", rekli su u niškom Urgentnom centru.

Otac se nalazi na lečenju na Grudnoj hirurgiji, a dete na Dečijoj internoj klinici niškog Kliničkog centra.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, D. J. je određeno zadržavanje do 48 časova, a potom će, uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, biti sproveden tužiocu.

Saobraćaj na auto-putu iz pravca Beograda ka Nišu zbog nesreće je bio obustavljen dva sata.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво