Saobraćajna nesreća kod Kovina, četvoro povređeno

Četiri osobe, od kojih jedno dete, lakše je povređeno u udesu na putu Pančevo–Kovin kada su se sudarili "golf" i "zastava", javlja dopisnik RTS-a iz Pančeva.

Do nesreće je došlo oko 16.30 na državnom putu drugog reda Pančevo–Kovin kod sela Bavanište.

Sudarila su se vozila pančevačkih registarskih oznaka "folksvagen golf" i "zastava", saznaje RTS u MUP-u.

Tri osobe su prebačene u zdravstveni centar u Pančevu, među kojima i dete koje je zatim prevezeno u dečju kliniku u Tiršovoj u Beogradu. Jedna osoba se nalazi u bolnici u Smederevu.

U prvoj informaciji je navedeno da je sedam osoba povređeno, ali su dopisniku RTS-a u zdravstvenom centru u Pančevu rekli da su četiri osobe lakše povređene.

"Jedan pacijent je primljen na ortopediju sa prelomom karličnih kostiju, u toku je opservacija, a dete je upućeno u bolnicu u Tiršovoj", rekao je dr Dušan Stojić, hirurg pančevačke bolnice.

Za ovaj saobraćajni udes nadležno je tužilaštvo u Smederevu koje će ispitati uzroke saobraćajne nesreće.

Saobraćaj je tokom uviđaja bio u prekidu.

U toku dana u Pančevu se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su lakše povređene dve osobe i zato iz saobraćajne policije apeluju na vozače da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa i da prilagode brzinu uslovima puta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво