Milena Ivanović: Očekujem da Oliver uskoro bude na slobodi

Milena Ivanović kaže za RTS da se nada da će Apelacioni sud u što kraćem roku da oslobodi njenog supruga Olivera Ivanovića. Svi se uzdaju u dokaze i jasno je da je ova presuda politička, ističe Milena Ivanović.

Ivanovićeva je gostujući u Dnevniku RTS-a rekla da očekuje da Oliver Ivanović uskoro bude na slobodi.

"Posle 27 meseci provedenih u pritvoru, Oliver je dobro, a ova priča se privodi kraju i očekujemo da će uskoro biti pušten na slobodu", ističe Ivanovićeva.

Nada se, kaže, da će Apelacioni sud da razmotri žalbu u što kraćem roku.

"Imamo loša iskustva kada su u pitanju rokovi, ali se nadamo da će veće Apelacionog suda u što kraćem roku zasedati i doneti odluku da Oliver bude oslobođen", kaže Milena Ivanović.

Dodaje da je jedan od ciljeva odugovlačenje procesa.

"Sada je jako važno učešće nekih od najuglednijih advokata i važno je mišljenje stručne javnosti kako bi se izvršio pritisak na Euleks jer je ova presuda neodrživa", napominje Ivanovićeva.

Ističe da se svi uzdaju u dokaze i ponavlja da je jasno da je presuda Ivanoviću politička.

Pre nekoliko dana pravni tim Olivera Ivanovića uložio je žalbu na prvostepenu presudu kojom ga je Euleksovo sudsko veće u januaru osudilo na devet godina zatvora zbog navodnog ubistva Albanaca 1999. godine. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво