Žena podlegla povredama nakon pucnjave u Zaječaru

Danijela Matijević preminula je od povreda samo nekoliko sati posle pucnjave u centru Zaječara. Ubio ju je poslodavac Marijan Duljaj, a potom je pucao sebi u grudi. Zbog teških povreda, prebačen je u niški Klinički centar.

Drama u centru grada, gde su kancelarije većine zaječarskih advokata. Danijela Matijević bila je u jednoj od njih jer je, kako saznaje RTS, dobila sudsko rešenje da se vrati na posao. Tu ju je zatekao poslodavac, koji je imao pištolj.

Vrlo brzo na lice mesta stigli su policija i dve ekipe hitne pomoći. Iako su u zdravstvenom centru uspeli da je reanimiraju, Danijela Matijević je posle nekoliko sati preminula. Napadaču je tu ukazana prva pomoć.

"Muškarac sa povredama grudnog koša je dijagnostifikovan, određena mu je adekvatna terapija i priprema se za transport u klinički centar Niš", rekla je Sanela Radisavljević iz Zdravstvenog centra Zaječar.

Mesto na kome se dogodilo ubistvo jedno je od najfrekventnijih u Zaječaru.

Sve se dogodilo brzo, kao na filmu, kažu očevidci i nije bilo prilike da bilo ko pomogne nesrećnoj ženi koja je pokušala da pobegne ispred ubice.

Istraga će pokazati šta je bio motiv da pekar iz Zaječara Marijan Duljaj ubije svoju radnicu Danijelu Matijević. 

 

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 26. jan 2016, 18:18)
anonymous [neregistrovani]

cuh

Ko si ti covece da nekom oduzimas zivot,jesi li ti bog pa da sudis i osudjujes.ubio si necije dete neciju suprugu neciju majku!!!!
shvatas li sta si uradio???

(utorak, 26. jan 2016, 16:20)
anonymous [neregistrovani]

I sta sad...

Ko je u pravu - poslodavci kad daju otkaz zato sto ne mogu ili im se ne isplati da vise placaju radnika, ili radnici koji ostanu bez posla? Sta reci, koga kriviti. Nesreca velika.

(utorak, 26. jan 2016, 15:45)
anonymous [neregistrovani]

Mogao

Je da se zali na sudsku odluku.Ili da proglasi stecaj pa da otvori na drugom mestu. Ovako upropasti sebi zivot....