Читај ми!

Prijava zbog napada na v. d. direktora škole

Otac devojčice, učenice Osnovne škole "Svetozar Miletić" u Titelu, fizički je napao v. d. direktora te škole za koga je sumnjao da je na nedozvoljen način dodirivao njegovu kćerku, pošto je prethodno protiv njega podneo krivičnu prijavu. Policija je zatim protiv oca podnela prekršajnu prijavu.

Kako prenosi RTV Vojvodina, protiv oca devojčice podneta je prekršajna prijava, a sindikalne organizacije škole odlučile da se u toj ustanovi od danas obustavi nastava zbog, kako se navodi u dopisu sindikata, brutalnog fizičkog napada na v. d. direktora škole Vojislava Đurdevca na njegovom radnom mestu.

U dopisu se precizira da je procenjeno da u školi bezbednosna situacija nije dobra, jer je do napada došlo u njenim prostorijama, u toku nastave i u prisustvu učenika mlađeg uzrasta, preneo je Tanjug.

O tom događaju oglasila se i Policijska uprava Novi Sad saopštenjem u kojem se navodi da su u nedelju, 24. maja, u Titelu, roditelji jedne devojčice policiji podneli krivičnu prijavu protiv sugrađanina za kojeg su rekli da je, na nedozvoljen način, dodirivao njihovu ćerku, a da je juče ujutru Policijskoj stanici u tom mestu prijavljeno da je otac devojčice nasrnuo na sugrađanina protiv koga je podneo krivičnu prijavu.

U saopštenju se navodi da je odmah po dobijanju prijave policija obavestila nadležno tužilaštvo i Centar za socijalni rad, te da je po nalogu tužilaštva sačinjen izveštaj o tom događaju.

"Na osnovu tog Izveštaja, Osnovno javno tužilaštvo uputilo je policiji, 2. juna, zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja po kome je policija odmah počela da postupa", kaže se u saopštenju i dodaje da su nakon jučerašnjeg napada lekari napadnutom žitelju Titela konstatovali lake telesne povrede.

"Nadležno tužilaštvo izjasnilo se da u ovom događaju nema elemenata
krivičnog dela, pa je policija protiv oca devojčice podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, u skladu sa odredbama Zakona o javnom redu i miru", piše u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво