Читај ми!

Majka i sestra posetile Dragana Đurića

Majka i sestra Dragana Đurića, osumnjičenog za ubistvo Tijane Jurić iz Bajmoka, prvi put su posetile Đurića u Okružnom zatvoru u Subotici, saznaje RTS.

Portparol Višeg suda u Subotici Rajko Maravić potvrdio je dopisniku RTS-a da je za danas izdata dozvola za posetu u subotičkom zatvoru majci i sestri Dragana Đurića.

Reč je o poseti koja po zakonu može da se odobri užoj rodbini pritvorenika i traje do 60 minuta, a posete pritvorenicima u Okružnom zatvoru u Subotici praktikuju se četvrtkom.

Sudija za izvršenje krivičnih sankcija Višeg suda u Subotici Ivan Bogosavljev obišao je pre nekoliko dana Dragana Đurića, a pritvoreni Đurić nije imao primedbi na tretman u Okružnom zatvoru. Takođe, ni uprava zatvora se do sada nije žalila na njegovo ponašanje.

Prema saznanjima dopisnika RTS-a, Đurić većinu vremena provodi ćuteći u svojoj ćeliji, dok u šetnju unutar kruga zatvora ide isključivo sam.

Osumnjičeni za ubistvo Tijane Jurić iz Bajmoka u Okružnom zatvoru u Subotici je u tretmanu potpune izolacije i nema kontakata sa drugim pritvorenicima.

Inače, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Subotici Biljana Stoparić donela je rešenje o produženju pritvora Draganu Đuriću za još 30 dana.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво