Читај ми!

"Egzit", mnogo posla i za policiju

Tokom drugog dana "Egzit" festivala u Novom Sadu, izvršeno je više krivičnih dela. Jedan mladić povređen. Narkotici oduzeti od 43 osobe.

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Kikinde zadobio je teške povrede u vidu preloma skočnog zgloba, kada je pokušao da preskoči zidine Petrovardinske tvrđave i uđe na "Egzit" bez karte, saopštio je MUP.

Posle pregleda posetilaca "Egzita", policija je oduzela narkotike od 43 osobe, od kojih su 17 strani državljani.

U Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu noćas su dve nepoznate osobe uz pretnju nožem rumunskom državljaninu (24) oduzele 5.000 dinara, 2.000 leja i mobilni telefon.

Istovremeno, jedan dvadesetogodišnji Novosađanin je u Petrovaradinu psovao policijsku patrolu, a kada je službenik policije pokušao da ga legitimiše, on je to odbijao i nastavio sa uvredama.

Takođe, jedan slovenački državljanin (27) ušao je u verbalni sukob sa kontrolorom gradskog prevoza, a zatim mu pretio batinama. Njemu je određeno zadržavanje do 12 sati.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво