Читај ми!

Policija privodi kraju rad na predmetu "Galenika"

Predistražne radnje u slučaju malverzacija u privrednom društvu "Galenika" biće završene do kraja ovog ili početkom idućeg meseca, rekao je direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je podsetio da je policija u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal utvrdila da je "Galenika" za samo nekoliko godina oštećena za oko 180 miliona evra, prenosi Tanjug

"Dobar deo lica je do sada procesuiran, ali jedan deo lica će u fazi zadnjih provera biti procesuiran do kraja ovog ili početkom sledećeg meseca i samo u tom delu privredno društvo 'Galenika' oštećeno je za iznos od preko 70 miliona evra", rekao je Veljović.

Prema njegovim rečima, predistražne radnje pokazale su da je reč o zloupotrebama odgovornih lica koja su izvlačila pare iz "Galenike" na štetu države i radnika, odnosno da tolika šteta nije nastala kao posledica nesavesnog poslovanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се