Читај ми!

Vučić se sastao sa predstavnicima kompanije "Bicerba"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom nemačke kompanije "Bicerba", koja je svetski lider u proizvodnji vaga – jedan od vodećih dobavljača hardverskih i softverskih rešenja iz oblasti tehnologije vaganja, sečenja i štampanja etiketa.

Nakon sastanka, biće potpisan Ugovor o podsticajima za investiciju u Valjevu između Ministarstva privrede Srbije i predstavnika kompanije.

"Bicerba" će proširiti svoje proizvodne kapacitete u tom gradu, a kako navode u kompaniji, ulaganje oko 30 miliona evra u novi proizvodni pogon pomoći će "Bicerbi" da osnaži svoju poziciju na globalnom tržištu.

Na površini od oko 10.000 metara kvadratnih, na novoj lokaciji, napraviće se pogon koji će zaposliti oko 300 radnika.

Dodaju da je za kompaniju, kao globalnog igrača, ulaganje u regione koji su u fazi rasta, ključno kako bi bila što bliža kupcima.

"Bicerba" je osnovana u Balingenu, u pokrajini Baden–Virtemberg, 1866. godine, zapošljava 4.300 radnika širom sveta i posluje u 120 zemalja.

Kompanija proizvodi, između ostalog, i mašine za sečenje mesa, štampače etiketa, sisteme za logistiku i otpremanje robe, sisteme za inspekciju robe i industrijski softver.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво