Avion "Iran era" sleteo u Beograd nakon 27 godina

Prvi avion kompanije "Iran er", koji će saobraćati na direktnoj liniji između Teherana i Beograda, sleteo je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

To je prvi let na ovoj liniji nakon 27 godina. Leteće dva puta nedeljno, a rasprodate su sve karte do kraja leta. Tokom ovog meseca trebalo bi da između Teherana i Beograda počnu da saobraćaju i čarter letovi privatne iranske avio-kompanije "Kešm er", za čija su prva četiri leta takođe rasprodate sve karte.

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se juče sa ambasadorom Irana u Srbiji Hoseinom Mola Abdolahijem, koji ga je obavestio da će avion sleteti u Beograd.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 11. mar 2018, 11:02)
anonymous [neregistrovani]

Iran

Kako to Iranci nisu poznati kao veliki turisti? Iran je presao 80 miliona zitelja i u svim zemljama se belezi dvocifren rast turista iz Irana. Dugo godina je zemlja bila zatvorena i zeljni su putovanja po svetu.

(nedelja, 11. mar 2018, 08:43)
anonymous [neregistrovani]

Iran Air

Ko ima para letece za Teheran a ko nema pitace " sta ce vam ta linija" ? Iranci nisu poznati kao veliki turisti pa mi se cini da je u pitanju iskljucivo biznis.

(subota, 10. mar 2018, 19:33)
anonymous [neregistrovani]

odlicno

dobra novost za nas turizam.