Telekom: Sada je jasno da vlasnici N1 nisu ni želeli dogovor

"Telekom Srbije" je saopštio, nakon što je "Junajted grupa" odlučila da prekine pregovore, da na ucene ne može i neće pristati.

Odgovor vlasnika N1 televizije, povodom ponude Telekoma Srbije da emituje taj kanal besplatno dok traju pregovori oko postizanja konačnog rešenja, pokazuje da vlasnik N1, zapravo, nikada nije ni bio spreman na dogovor, saopštio je "Telekom".

"Na logičan poslovni predlog 'Telekoma Srbija' da nam vlasnik N1 televizije dozvoli da besplatno emitujemo njegov kanal do postizanja konačnog dogovora, odgovor sa njihove strane je prekid pregovora", navodi se u saopštenju.

Telekom podseća da je predložio da emituje N1 u četiri puta više domaćinstava nego što je to bio slučaj do 17. januara, iako im je, kako dodaje, taj isti vlasnik isključio sve kanale, uključujući N1 i Sport klub kanale.

"Na ucene ne možemo i nećemo da pristajemo", poručio je "Telekom Srbije".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво