Јунајтед група: Прекидамо преговоре са Телекомом

"Јунајтед група" је саопштила да прекида преговоре са "Телекомом" после, како су навели, "скандалозних оптужби" које су изнели водећи људи "Телекома Србије" о компанији "Јунајтед медија".

"Телеком нас оптужује да смо 'рекеташи' и 'вође кабловског картела'", навела је "Јунајтед група" и истакла да се на таквим основама не може постићи фер договор.

Та компанија је поручила да прекида преговоре после, како су навели, "скандалозних оптужби".

"Пошто су установили праксу показивања наших уговора, у интересу јавности треба да покажу и колико плаћају за остале кабловске канале. Нека се грађани увере да ли ми 'рекетирамо' Телеком или они злоупотребљавају новац свих грађана Србије", истиче "Јунајтед група".

Поводом данашње понуде "Телекома" да бесплатно емитује програм Н1, "Јунајтед група" је навела да то већ најавила премијерка Ана Брнабић, предлогом да се Н1 емитује "до избора".

"Јасно је да Телеком и даље не жели да прихвати понуду за емитовање програма Н1 у наредне три године. Наглашавамо, понуда за Н1 је актуелна јавна понуда која је доступна свим оператерима који желе да је прихвате у било ком тренутку", нагласила је "Јунајтед група".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво