Horgoš 2 ponovo otvoren nakon incidenta sa migrantima

Granični prelaz Horgoš 2 – Reske 2 otvoren je za putnički saobraćaj nakon jučerašnjeg incidenta, kada su migranti probili ogradu i pokušali da uđu u Mađarsku.

Za one koji putuju sa pasošima Srbije ili Evropske unije, prelaz Horgoš 2 – Reske 2 je otvoren, nakon što su juče migranti probili ogradu.

Međutim, za ljude bez dokumenata, tu su barijere i žilet žica.

Granični prelaz radi kao i obično, od 7 do 19 sati.

U Mađarskoj je pokrenut krivični postupak protiv petorice migranata, jer su pokušali nelegalno da uđu u tu zemlju. Reč je o dvojici Sirijaca, dvojici Palestinaca i jednom Alžircu.

Radnici iz Mađarske otklanjaju posledice jučerašnjeg incidenta, utvrđuju ogradu i pojačavaju one koje su juče oštećene.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи