Mihajlović o taksistima: Pobedili su razum i zakon

U okončanju protesta taksista pobedili su razum i zakon, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ponovila da zakon mora da se poštuje.

Zorana Mihajlović je novinarima u Beogradu na pitanje da li smatra da je rešavanje tog problema u nadležnosti predsednika, a ne vlade, rekla da ne vidi nikakav problem u tome da predsednik razgovara sa taksistima i naglasila da je najvažnije da oni više ne blokiraju Beograd, ni druge gradove.

"Ovo je pobeda zakona. Drago mi je da su i taksisti shvatili da će morati da ulažu u sebe, da bi pružali bolje usluge građanima", rekla je Mihajlovićeva posle obilaska radova na brzoj pruzi Beograd - Budimpešta, na deonici Beograd Centar - Stara Pazova.

Na pitanje da li to znači da se ukida aplikacija "CarGo", Mihajlović je rekla da to nije u nadležnosti Ministarstva saobraćaja.

Upitana koje su garancije da taksisti neće ponovo blokirati grad, ministarka Mihajlović je ponovila da je, kakva god da budu pitanja, najvažnije poštovanje zakona i da time mora da se vodi svaka institucija u državi.

"Očekujem da sve nadležne institucije poštuju zakon i na tome sam insistirala sve vreme", rekla je Mihajlovićeva.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво