Ski-trka na Kopaoniku, za Roditeljsku kuću oko 700.000 dinara

"Skijališta Srbije" i humanitarna organizacija NURDOR organizovali su 23. marta humanitarnu ski-trku na Kopaoniku i tom prilikom prikupljeno je 701.340 dinara. Na trci koja je održana na stazi Karaman greben učestvovalo je 163 takmičara.

U muškoj kategoriji najbolje vreme imao je Ivica Blagojević (21.84), drugo mesto zauzeo je Vladislav Mandić (22.18), dok je treće mesto osvojio Aleksandar Đorđević (22.64), navodi se u saopštenju "Skijališta Srbije".

U ženskoj kategoriji prvu poziciju zauzela je Daša Dobrodolac (21.59), drugo mesto pripalo je Ani Bunjak (22.84), dok je treće mesto osvojila Sonja Smiljanić (23.58).

U dečijoj kategoriji prvo mesto osvojila je Zoje Jovanović (24.86), drugo mesto zauzeo je Dušan Dobrodolac (24.92), a treće mesto Angelina Pavlović (25.46).

Ove godine, tradicionalna ski-trka "Skijališta Srbije" imala je humanitarni karakter pod sloganom "I ja se borim!", a sredstva koja su prikupljena idu za izgradnju i opremanje nove Roditeljske kuće u Beogradu. 

Majice i kačketi će i dalje biti u prodaji, a zainteresovani mogu da ih naruče putem Instagram profila "Skijališta Srbije".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво