Vesić o incidentu na bazenu "11. april"

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je danas, govoreći o incidentu gde je pored deteta pala velika ventilaciona cev, rekao da sportski centar "11. april" nije u nadležnosti Grada, već Opštine Novi Beograd.

"Mi smo uputili naše inspekcije da provere o čemu se radi", rekao je Vesić odgovarajući na pitanja novinara.

Dodao je da je Opština Novi Beograd zatvorila bazen "11. april" na Novom Beogradu kako bi utvrdili kako je došlo do incidenta, gde je pored deteta pala velika ventilaciona cev.

Vesić je podvukao da se ovakve stvari ne smeju dešavati.

Na pitanje u vezi sa kulturno-umetničkim društvom "Branko Cvetković", koje je nedavno iseljeno iz svojih prostorija u centru Beograda, zamenik gradonačelnika je rekao da Grad za to nije nadležan.

"To je spor koji se vodio između KUD-a i Saveza samostalnih sindikata Srbije, a koji se završio na sudu, a u kome Grad niti je imao, niti je mogao da ima bilo kakvog učešća... Ono što mi možemo da uradimo to je da to kulturno-umetničko društvo kod nas konkuriše da dobije neki drugi prostor, po beneficiranim cenama", dodao je Vesić.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 10. jul 2018, 09:12) - Nenad [neregistrovani]

Veciti odgovori...

...politicara, nisam obavesten i nije u mojoj nadleznosti.

(utorak, 10. jul 2018, 07:20) - anonymous [neregistrovani]

Rešenje

Da kompletno celi narod postane odgovoran prema sebi i drugima. Odgovoran na radnom mestu i bilo gde. Ako se sami ne čuvamo, neće ni Bog da nas čuva.

(ponedeljak, 09. jul 2018, 21:11) - Владимир [neregistrovani]

Град Београд

Јел има неког да прихвати одговорност и предложи решење.
Само знамо да слежемо раменима и одмахујемо главом.