Subotički osnovci se vratili sa Divčibara

Autobus sa učenicima trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski", koji su bili na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, gde se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedan dečak poginuo, oko 20 časova i 30 minuta stigao je u Suboticu.

U autobusu nisu bili svi đaci koji su bili na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, jer su neki od roditelja odlučili da danas odu po svoju decu.

Kako javlja izveštač RTS-a, direktor škole i učiteljice nisu želeli da daju izjave, jer su u šoku od današnjeg događaja.

Naime, na kolonu učenika OŠ "Miloš Crnjanski" iz Subotice, tokom boravka na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, naleteo je automobil i tom prilikom jedan dečak je stradao, a 12 učenika i učiteljica su lakše povređeni.

Dve devojčice i njihova učiteljica primljene su u valjevsku bolnicu, ali su im konstatovane lakše telesne povrede pa su puštene na kućno lečenje.

MUP je ranije danas saopštio da je vozač "tojote" beogradskih registarskih oznaka, koji je naleteo na kolonu učenika, uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 13. jun 2018, 15:09)
Srđan [neregistrovani]

Nisu se svi vratili

Ne preterujmo. Nisu se svi vratili.