Bajatoviću uručena gramata Ruskog geografskog društva

Generalnom direktoru "Srbijagasa" Dušanu Bajatoviću uručena je gramata za lični doprinos popularizaciji Ruskog geografskog društva u Srbiji, koju je potpisao predsednik Ruskog geografskog društva i ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.

U Beogradu je održana sednica Saveta razvojnog centra Ruskog geografskog društva (RGD) u Srbiji, kojoj je predsedavao Bajatović, kao predsednik Saveta i čelnik "Srbijagasa".

Priznanje Bajatoviću je uručio izvršni direktor RGD Artjom Manukjan.

Na sednici su razmotrene i analizirane sve aktivnosti Ruskog geografskog društva u 2017. i napravljen plan aktivnosti te organizacije za 2018. godinu.

Rusko geografsko društvo je neprofitna organizacija koja ima oko 20.000 članova u Rusiji i inostranstvu, regionalne kancelarije su dostupne u svim oblastima Ruske Federacije.

Član Društva može postati isključivo osoba sa društveno priznatom reputacijom iz oblasti kulture, obrazovanja, nauke, biznisa ili politike.

Ruskim geografskim društvom od 2009. predsedava Sergej Kužegedovič Šojgu, a formiran je i Savet pokrovitelja kojim predsedava predsednik Rusije Vladimir Putin.

broj komentara 0 pošalji komentar