"Uzmi račun i pobedi", ključevi stana uručeni porodici Spasić

Zorica i Dragoljub Spasić iz Blaca dobitnici su dvosobnog stana u Beogradu u drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a ključeve im je danas u njihovoj porodičnoj kući uručila ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.

Od 50 koverata koje je porodica Spasić poslala, jedna je imala posebnu sreću da bude izvučena od 5,5 miliona drugih, a ključeve stana će, kažu, pokloniti sinu i ćerki.

Brnabićeva je tokom posete porodici Spasić donela i fotografije stana u beogradskom naselju Braća Jerković - padina i potpisala ugovor o primopredaji stana sa dobitnicom, Zoricom Spasić.

Ministarka je tom prilikom rekla da joj je veliko zadovoljstvo što je lično upoznala porodicu Spasić i zahvalila im se što su učestvovali i time pomogli državi u rešavanju problema sive ekonomije.

"Kada uzimamo fiskalne račune možemo da imamo bolje puteve, bolnice, škole, možemo da platimo vojnike, policajce i važno je za celu zemlju jer mi dnevno gubimo osam miliona evra u sivim tokovima", istakla je ona i pozvala građane da i nakon petka, kada će se završiti nagradna igra, uzimaju fiskalne račune, jer je to, kaže, način da se puni budžet.

Stan u vrednosti 6,5 miliona vodiće se na ime Zorice Spasić, jer je njeno ime i pisalo na dobitnoj koverti, a ona će ga, kaže, pokloniti svome sinu i ćerki, da bi mogli da nastave studije u Beogradu.

Dragoljub Spasić, koji je "glavni krivac" za dobitak stana, budući da je on taj koji je slao koverte, kaže da u trenutku kada je baš njihova koverta izvučena, nije mogao da veruje koliko ga je sreća poslužila.

Poslao je, kaže, 50 koverata, a posebno mu je drago što je učestvovao u borbi protiv sive ekonomije, i što se ta borba isplatila.

"Nisu bili nikakvi planovi a sada sin da mi se zaposli i ćerka da završi master studije i u Beogradu neka rade mladi su", kaže Zorica Spasić.

"Priželjkivali smo bar kola ako ništa drugo ili neku manju nagradu samo da je nagrada", kaže Dragoljub Spasić.

Ana Spasić kaže da su se iznenadili kad je majka dobila stan i nada se da će u Beogradu da ostane.

U Blacu kažu da je nagrada otišla u prave ruke i da sada u prodavnicama svi uzimaju fiskalne račune. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво