Turski avion prinudno sleteo u Beograd, putniku pozlilo

Avion "boing 737-800" turske avio-kompanije "Sanekspres" prinudno je sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla" pošto je jednom putniku pozlilo.

Kako RTS nezvanično saznaje na putu iz Antalije prema Minhenu, šezdesetogodišnjem putniku je pozlilo, pa je turski avion morao da sleti na beogradski aerodrom.

Sve službe Aerodroma "Nikola Tesla" postupile su, kako je rečeno, prilikom sletanja aviona sa 191 putnikom i šest članova posade u skladu s procedurom. 

Nije poznato kada će avion nastaviti put za Minhen.

Avion turske avio-kompanije juče je takođe bio prinuđen da sleti na beogradski aerodrom, pošto je u avionu bio pronađen telefon nepoznatog vlasnika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво